onsdag 1 maj 2013

GäddFeber i Blekinge skärgård

Tillbaka till verkligheten igen efter en underbar fiskehelg i Blekinge Skärgård tillsammans med min mans sponsor Tony "mouse" Andersson.
Därnere fick vi möjligheten att prova hans fantastiska bete mouse, ett av de bästa gäddbeten jag någonsin provat, och vi märkte att betet lockar till sig gäddor i större size därnere.

För att få veta mer om Tony Andersson och hans bete rekommenderar jag er att titta in på denna blogg predator-piscator där det bland annat finns en intervju med Tony och direktlänkar tills hans hemsida.

Älskade detta ställe vi va på, 30m ner till bryggorna, tyst och lugnt och stugorna hade allt vi behövde.

Dag 1 - Hoppfulla som sjutton, upp tidigt på morgonen och gjorde mackor till oss alla 3 och riktigt taggad att jaga stor fisk, men blev inte riktigt som tänk hahaha.
Fisk ÖVERALLT, men väldigt få som hugg. Dom följde med hela vägen fram till båten sen stack, stora as verkligen, har aldrig sett så stora gäddor innan som simmade och peka fingret till oss en halvmeter under ytan...

Tony drog dock upp ett gäng gäddor första dagen för att visa vad skåpet ska stå hahaha varav 2 med fin size =)

En svag känsla av en lätt frustration kröp på oss båda 2 när Tony plockade upp de enda som hugg och suget på att putta ner han i vattnet blev större hahahaha, Nä, vi hade väldigt kul och ett litet hopp fanns kvar för morgondagen då det bara kunde bli bättre efter denna dagen. =).

Trots nollad efter första dagen trivdes jag som satan med både sällskap och omgivning!

Dag 2 - Denna dag blev BETYDLIGT bättre =) Dock ingen 10+ upp men en grymt härlig dag för oss alla i båten..

Vi kommer garanterat att åka dit ner fler gånger  och vi båda vill ge dig ett STORT tack Tony för denna helg, du är lika trevlig som ditt bete är bra hahaha! =) TACK!!=)

Här nedan kommer ett par bilder i från helgen, Enjoy.
(Fler bilder och madamer finns på predator-piscator.)


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar