lördag 6 april 2013

Sportfiske mässan i Jönköping

Idag bar det äntligen av hit, har väntat tvär på detta och gjorde detta till en egen mys helg tillsammans med vännerna Johan och Tina och sov borta på Hotell savoy,  man får ju passa på :-)
Vart sjukt mkt folk inne på mässan idag och måste säga hatten av till alla dessa utställare mm som jobbar där i så många timmar i 3 dagar i rad, mkt folk, dålig luft och ett jäkla tryck!! Hatten av och klapp på axeln till er :-)) träffat otroligt många trevliga människor där idag både utställare och besökare, fisket drar verkligen folk samman på ett otroligt sett, har nog aldrig fått så många nya "vänner" som genom detta. Det kom fram folk till mig som man sett till mär man fiskat runt som kommer fram och pratar som om man känner varandra:-) underbart att dela allt detta och få den bekantskapen med både mäm och kvinnor som man nog aldrig fått annars :-))

Mannen min har vart lycklig idag och kännt sig rejält hemma och träffat fiskebekanta och framgångsrikt folk man följt inom fisket !! Och fått visat upp sitt fiske "märke" :-) Predator-piscator.blogspot.com!! En kul dag helt enkelt :-) bästa på dagen var att jag nu själv är ägare av en Leech tröja som jag älska :-) dunder killar som skapat detta märke :-))

Trötta som få var vi när vi senare på eftermiddagen checkade in på hotellet och sängen skrek efter oss alla!! En pömsig stund blev det för mig och baby och snart är det dags att fixa till oss lite, slänga på facet och tjäka middag med Leech killarna, ska bli sjukt trevligt :-))

Kvällen kommer nog bli awsome för oss och efter en mumsig hotell frukost osv osv imon så blir det en ny liten sväng på mässan igen :-)

Hoppas alla får en awsome helg ♥
Mer bilder kommer imon :)))

2 kommentarer:

 1. tjo. vad är det för jacka dom har? kan du länka till nån sida som säljer sådana?:P

  SvaraRadera
  Svar
  1. Hej jackan är köpt på tajtlajn.se eller i butiken i Kållered.
   Jackan är från märket vision och trycken är egen gjorda =))
   //MissLeech

   Radera